Schrijf in het gastenboek

(173 Berichten)

Birgit & Jürgen  |  Hamburg (Deutschland) 26-06-2018
Wir (Fam. mit 2 Kindern) haben im letzten Sommer nur gute Erfahrungen mit René und algarvecampers gemacht. Das Wohnmobil war in einem super Zustand und die Vermietung ist exzellent geführt; denn René kümmert sich! Daher mussten wir in diesem Jahr nicht lange ueberlegen - wir haben fuer den Sommer bereits zum 2. Mal ein Wohnmobil hier gemietet und freuen uns nun auf unseren kommenden Portugalurlaub!
 
Herman en Marian  |  Amersfoort (Nederland) 28-05-2018
2 Weken in mei met camper rondgetrokken in Algarve en stukje Spanje, zowel langs de kust als wat verder landinwaards. Mooi vakantiegebied, prima camper en top service van Algarvecampers. En niet te vergeten, het weer was ook top!
 
Jasper en Mischa  |  Alkmaar (Nederland) 22-05-2018
Met twee kinderen een prachtige rondreis gemaakt langs de kust van Algarve. Het begon met een hartelijke ontvangst en ruim de tijd om alles door te nemen als onervaren camperaars. De kinderen vonden het fantastisch om in een camper te wonen, eten, spelen en slapen. De camper was voldoende ruim en schoon. Een heerlijke vakantie gehad en een prettige, gastvrije service van Rene aan het begin en aan het einde van de vakantie. Top!
 
Jac Linnemans  |  Diessen (Nederland) 07-05-2018
Onze rondreis door Portugal 27 maart – 19 april 2018 Wij wilden met 4 personen (mijn vrouw en ik, mijn zus en zwager) een rondreis door Portugal maken. Als voorwerk heb ik diverse sites bezocht en een rondrit uitgestippeld. Na wat puzzelen was ook de heen- en terugvlucht (Eindhoven – Faro) geboekt. We wilden met een ruime camper deze rondreis gaan maken, omdat we in andere rondritten hier goede ervaringen mee hadden. Na wat zoeken kwamen we al snel bij René Weterings van www.algarvecampers.com terecht. En hier hebben we nooit spijt van gehad. Na enige contacten via de mail hadden we onze camper-keuze gemaakt. We hebben de rondrit gemaakt met de camper: Rimor Katamarano Sound. René haalde ons van het vliegveld, reserveerde op ons verzoek de eerste camping en maakte ons goed wegwijs m.b.t. de camper. We hebben de rondrit in 3,5 week gemaakt en totaal 1650 km.gereden. De eerste dagen in de Algarve hebben we Albufeira en Faro bezocht onder een stralende zon. Daarna zijn we via Monsaraz, Evora, Viseu en Braga naar Santiago de Compostella gereden. In de buurt van Viseu zagen we nog de grote gevolgen van de vele bosbranden in 2017. Jammer dat het weer zo slecht was dat we weinig hebben gezien van Compostella. Porto is een zeer mooie stad waar de bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar liggen.We hebben 3 dagen in Porto doorgebracht en kunnen deze stad aan iedereen aanbevelen. Via Coimbra en Fatima (zeer bezienswaardig) zijn we naar Lissabon gereden. In Lissabon hebben we 4 dagen doorgebracht en daarna zijn we een dag met de trein naar Sintra gereden. Lissabon heeft enkele zeer leuke wijken. Na deze indrukwekkende stad zijn we via de kustweg en Sines, Porto Covo naar de Algarve teruggereden. Hier hebben we enkele dagen de mooie kustlocaties in de Algarve bezocht. Ondanks het niet zo mooie weer hebben we een fantastische reis gehad en zeer veel moois gezien. De laatste nacht hebben we in de camper bij René’s werkplaats doorgebracht en hij bracht ons om 4.00 naar het vliegveld in Faro. René bedankt. We hebben een fantastische rondrit gemaakt door Portugal. Jouw service was geweldig en de camper kunnen wij aan eenieder aanbevelen. Tonnie, Riet, Joop en Jac.
 
Vera & Tim  |  Düsseldorf (Deutschland) 13-04-2018
Wir hatten um Ostern eine fantastische Zeit in Renés Camper. Wir wurden herzlich in Empfang genommen, in die Benutzung eingewiesen und Kaffee gab es auch noch ;) Alles lief ohne Probleme und wir werden garantiert wiederkommen und mit dem Knaus ein paar Tage die Küste Portugals bereisen. Vera & Tim
 
Jos en Jacqueline  |  Hamelen (Nederland) 07-03-2018
In februari voor 12 dagen een knaus camper gehuurd bij Rene, voor een reis van Faro via Lissabon naar Porto. We konden in Porto de camper weer inleveren. Toppie. We hebben genoten van Portugal en van het gemak van de camper. Rene heeft alles uitgelegd hoe het werkt en nog voor extra hand-, thee en vaatdoekjes gezorgd. Geweldige serves. Dank. Voor herhaling vatbaar.
 
Thomas en Tineke  |  Leeuwarden (Nederland) 26-11-2017
Nov. 2017: Super fijne vakantie! Rondreis door Portugal en Spanje, heerlijk zonnig. We zijn erg tevreden over Renee: erg vriendelijk en flexibel. We kunnen de camper zelfs in Lissabon inleveren. De camper is compleet ingericht met inventaris: beddengoed, kookgerei, etc. zonder extra kosten, super! Echt een aanrader.
 
Henk en Margriet  |  Utrecht (Nederland) 19-11-2017
Wederom een camper geboekt bij Algarve Campers. Voor de derde maal hebben wij genoten van een op en top verzorgde en schone camper en de prachtige natuur van west en zuid Portugal. De ontvangst op het vliegveld door René was opnieuw allerhartelijkst en met veel zorg, plezier en gastvrijheid heeft hij ons wegwijs gemaakt in de camper onder het genot van koffie, thee en fris water. Ook even bijpraten over hoe het met eenieder gaat geeft aan de René een betrokken verhuurder is met behoud van professionaliteit :-). Opnieuw veel dank René voor een onvergetelijke trip!
 
Marcel& Karin  |  hoogland (NL) 19-11-2017
We hebben 2 weken in oktober/november in zuid-west hoek van Portugal gezworven. Aan alle voorgaande berichten valt niets af te dingen; Service en een tevreden klant zijn de prioriteit. Dit gaat erg ver. Zelfs grote inspanningen om te helpen een vergeten rijbewijs naar vanuit Nederland te krijgen. Helemaal top.
 
Hans en Brenda  |  Roosendaal (Nederland) 23-10-2017
In oktober hebben wij voor ons tweeën de Knaus camper gehuurd bij Algarve campers. Na aankomst op het vliegveld Faro werden wij opgewacht door René. Hij bracht ons naar de camper en gaf een uitvoerige uiteenzetting hoe alles werkte en daarbij de nodige praktische tips. De camper was nog vrij nieuw en comfortabel. Wij hadden onze route van te voren bepaald en deze aangevuld met de tips van René. Voor de route hebben wij onze TomTom gebruikt die ons na het invoeren van coördinaten naar de kleinste plaatsjes gestuurde. Na een week zat onze vakantie er weer op. Wij werden door René teruggebracht naar het vliegveld. Wij kijken terug op een geslaagde vakantie. René bedankt. Graag.  Hans en Brenda
 
Vorige | Volgende (pagina´s: 18)